Φροντίζουμε για την ασφάλεια σας

Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ

 Η Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 4η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας. 

Η συνέχεια στο http://www.minetta.gr

Στην παρακάτω αριστερή φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας όπως αριθμό κυκλοφορίας ,το έτος γέννησης σας και το έτος έκδοσης του διπλώματος σας και μπορούμε να σας αποστείλουμε προσφορά ασφάλισης με μια από τις καλύτερες τιμές από την Ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ. Θα σας αποστείλουμε μία προσφορά για απλή ασφάλιση και μία προσφορά για ασφάλιση και με Θραύση Κρυστάλλων. Εάν επιθυμείτε κάτι πιο σύνθετο μπορείτε να μας το περιγράψετε στον χώρο του μηνύματος.

Για την ασφάλεια του Αυτοκινήτου σας!
Διαβάστε όλους τους Γενικούς Όρους!
Για την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Στην Δεξιά φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία του ακινήτου σας, κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, το είδος του ακινήτου και τα τετραγωνικά του μέτρα και μπορείτε στον χώρο του μυνήματος να μας περιγράψετε το είδος της ασφάλισης για το οποίο θέλετε να δείτε το κόστος, αν δηλαδή είναι ενυπόθηκο για Στεγαστικό δάνειο ή για κάλυψη ζημιών ή για προληπτική κάλυψη περιουσίας και θα σας αποστείλουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά ασφάλισης.

Όνομα *
Αριθμός Κυκλοφορίας *
Κυβισμός Κινητήρα *
Έτος Γέννησης *
Έτος έκδοσης Διπλώματος Οδήγησης *
Ταχυδρομικός Κωδικός
email
How did you find us?
Your Question?
Μήνυμα
Attachments

Max number of files: 1

Όνομα *
Έτος κατασκευής Οικοδομής *
Είδος ακινήτου
Τετραγωνικά μέτρα *
Προτεινόμενη αξία ενυπόθηκου
Ταχυδρομικός Κωδικός
Email
How did you find us?
Your Question?
Μήνυμα
Attachments

Max number of files: 1

Προσιτά Πακέτα Υγείας και Νοσοκομειακής Περίθαλψης για όλους!