Καλώς ήρθατε!

Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑΑσφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ

 

 

 

 Η Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις - ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας . Διανύει ήδη την 4η δεκαετία γόνιμης δραστηριότητας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ έχει τεράστια εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων, χωρίς να υστερεί και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα. Τα τελευταία δε χρόνια, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του κλάδου Ζωής και Υγείας. 
Η συνέχεια στο http://www.minetta.gr
 
Στην παρακάτω αριστερή φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να μας δώσετε τα στοιχεία του αυτοκινήτου σας όπως αριθμό κυκλοφορίας ,το έτος γέννησης σας και το έτος έκδοσης του διπλώματος σας και μπορούμε να σας αποστείλουμε προσφορά ασφάλισης με μια από τις καλύτερες τιμές από την Ασφάλεια ΜΙΝΕΤΤΑ. Θα σας αποστείλουμε μία προσφορά για απλή ασφάλιση και μία προσφορά για ασφάλιση και με Θραύση Κρυστάλλων. Εάν επιθυμείτε κάτι πιο σύνθετο μπορείτε να μας το περιγράψετε στον χώρο του μηνύματος.
 
Στην Δεξιά φόρμα επικοινωνίας μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία του ακινήτου σας, κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, το είδος του ακινήτου και τα τετραγωνικά του μέτρα και μπορείτε στον χώρο του μυνήματος να μας περιγράψετε το είδος της ασφάλισης για το οποίο θέλετε να δείτε το κόστος, αν δηλαδή είναι ενυπόθηκο για Στεγαστικό δάνειο ή για κάλυψη ζημιών ή για προληπτική κάλυψη περιουσίας και θα σας αποστείλουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά ασφάλισης.
 
 
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Προσιτά Πακέτα Υγείας και Νοσοκομειακής Περίθαλψης για όλους!

   

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1