Υβριδικό PEUGEOT 208 FE (Hybrid)

Καταχώρηση 2013/02/18

Η PEUGEOT και η TOTAL ετοιμάζονται για το μέλλον.

Συνεχίζοντας την χρόνια δέσμευση τους για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των οχημάτων, η Peugeot και η Total συνδυάζουν την ικανότητά τους για καινοτομία για μια ακόμη φορά σε ένα έργο ανακάλυψη: το υβριδικό 208 FE.

Ο στόχος είναι να σχεδιάσουν ένα όχημα που συνδυάζει πραγματική οδηγική απόλαυση (0 στα 100km σε μόλις 8,0 δευτερόλεπτα) και με χαμηλές εκπομπές CO2 (49g/km). Η απόδοση αυτής της τεχνολογικής επίδειξης θα πρέπει να επιτευχθεί χωρίς τη χρήση μιας κορυφαίας και ακριβής πηγής ενέργειας (μη plug-in τεχνολογία βενζίνη) και λαμβάνοντας ως βάση ένα ήδη πολύ αποτελεσματικό όχημα παραγωγής.

Το FE 208 HYBRID με υβριδικό σύστημα κίνησης θα καινοτομήσει έναντι  του ανταγωνισμού. Πρόκειται για μια μονάδα ισχύος που συνδυάζει ένα 3-κύλινδρο κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κιβώτιο ταχυτήτων και  με έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία, σχέδια που λαμβάνονται απευθείας από τα προγράμματα αντοχής της εταιρείας στους αγώνες.

49g CO2/km, 0 στα 100km σε 8 δευτερόλεπτα ... Αυτό σημαίνει μείωση κατά το ήμισυ των εκπομπών σε σχέση με τους ήδη πιο οικονομικούς κινητήρες βενζίνης (οικονομία καυσίμου), ενώ η επιτάχυσνη θα θυμίζει   ένα μικρό σπορ αυτοκίνητο (τόσο διασκέδαση και αποτελεσματική).


Peugeot και Total, οι εταίροι κινούνται  προς το μέλλον

Από το 1995, η Peugeot και η Total  εργάζονται από κοινού για να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου, τις εκπομπές CO2 και το συνολικό κόστος κτήσης των οχημάτων.

Συνεργάτες από το 1968, το 2011 οι  Peugeot και Total ανανέωσαν τη συνεργατική έρευνα τους . Σήμερα, οι δύο εταιρείες  συμμετέχουν σε ένα σχέδιο για να προσφέρουν στις μελλοντικές γενιές  αυτοκίνηση που συνδυάζει την ενεργειακή απόδοση (οικονομία καυσίμου) και την οδηγική απόλαυση (Fun & Emotion).

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1