Ταξινομήσεις Καστοριάς-Ιανουάριος 2013

Καταχώρηση 2013/02/11

Συνέχιση της κατακόρυφης πτώσης και αυτόν τον μήνα για τις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στον Νομό Καστοριάς. Ο << Μαγικός Αριθμός >> είναι το 15. Δεκαπέντε νέα αυτοκίνητα ταξινομήθηκαν όταν τον ίδιο μήνα του 2012 είχαν ταξινομηθεί 34 νέα οχήματα. Πτώση πάνω από 50% λοιπόν και ιδίως τον μήνα Ιανουάριο ο οποίος ανέκαθεν ήταν και ο ισχυρότερος μήνας από πλευράς ταξινομήσεων μιας και οι αγοραστές του Δεκεμβρίου πάντα περίμεναν την νέα χρονιά για να προχωρήσουν στην έκδοση των πινακίδων κυκλοφορίας. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ποια θα είναι η πορεία της αγοράς και το έτος 2013.

Από το 2008 μέχρι και σήμερα ο κλάδος της εμπορίας αυτοκίνητων μετρά μια συνολική πτώση της τάξης του 95% και όπως δείχνουν τα  στοιχεία του πρώτου και βασικότερου μήνα του νέου  έτους, δεν απομένει και μεγάλη απόσταση από το να αγγίξει το απόλυτο 0!!!

Κ.Κ

 

 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1