Ρεκόρ κατανάλωσης καυσίμου για το Peugeot 208!

Καταχώρηση 2015/05/15

Η Peugeot ανακοίνωσε ότι το  208 που είναι εξοπλισμένο με κινητήρα ντίζελ BlueHDI πέτυχε ένα νέο μεγάλων ρεκόρ κατανάλωσης καυσίμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απόσταση 1,337.19 μίλια (2.152 χιλιόμετρα) καλύφθηκε με 9,45 γαλόνια (43 λίτρα) του ντίζελ, το οποίο μεταφράζεται σε μια μέση κατανάλωση καυσίμου 141.2 mpg (2.0 l / 100km). Η γαλλική εταιρεία λέει ότι αυτό το ρεκόρ «επιβεβαιώνει την τεχνολογική υπεροχή των τελευταίων κινητήρων ευρώ6 BlueHDi ντίζελ και τη συμβολή τους στη μείωση των εκπομπών CO2».

Η επίδοση αυτή επιτεύχθηκε στα τέλη Απριλίου σε έναν κύκλο  δοκιμών στο  Belchamp, στην Γαλλία, και εποπτεύτηκε από τη γαλλική αρχή έγκρισης τύπου, UTAC. Η μηχανή που χρησιμοποιήθηκε ήταν «μια αυστηρά τυπική" έκδοση παραγωγής του 208 με κινητήρα 1.6-λίτρων  BlueHDi 100 S & S, η οποία συνδυάζεται με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Το αυτοκίνητο έτρεξε για 38 ώρες και αρκετοί  οδηγοί  ,3-4 ώρες στο τιμόνι ο καθένας, χρησιμοποιήθηκαν για να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πηγή: Peugeot

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1