Συνεχίζεται η πτώση της αγοράς και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου!

Καταχώρηση 2013/01/19

Με πτώση 39,1% ξεκίνησαν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων το 2013 καθώς στο πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου διατέθηκαν μόλις 3.028 νέα Ι.Χ. έναντι 4.975 οχημάτων το αντίστοιχο διάστημα του 2012. Μάλιστα ιδιαίτερα ενισχυμένες ήταν και οι πωλήσεις εταιρικών αυτοκινήτων με 1.004 μονάδες που αποτελούν το 34% των.....

.......συνολικών πωλήσεων για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα η καθυστέρηση εκκίνησης της απόσυρσης για το 2013 σε συνδυασμό με την επιβολή του Φόρου Πολυτελούς Διαβίωσης ήταν αρκετά για να «παγώσουν» κυριολεκτικά οι εκτελωνισμοί αυτοκινήτων στη χώρα μας. Οσον αφορά στις αναλυτικές πωλήσεις του Α' 15ημέρου του Ιανουαρίου στην πρώτη θέση βρέθηκε η Opel με 452 αυτοκίνητα και ακολουθούν η Toyota με 379, η VW με 317, η Hyundai με 265 και η Skoda με 250 αυτοκίνητα. Χιλιάδες έμποροι αυτοκινήτων με ατομική επιχείρηση, κυρίως εισαγόμενων μεταχειρισμένων Ι.Χ., καλούνται από τις κατά τόπους εφορίες όπου ανήκουν ώστε να δικαιολογήσουν τα εμβάσματα που έχουν αποστείλει στο εξωτερικό για αγορά αυτοκινήτων και δεν δικαιολογούνται στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Σύμφωνα με το μέλος του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Κ. Τουλίτση «για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η αναποτελεσματικότητα και η ανοργανωσιά καθότι όλες οι εισαγωγές Ι.Χ. που γίνονται στην Ελλάδα δηλώνονται στο σύστημα Intrastat και κάλλιστα οι Αρχές θα μπορούσαν να αντλήσουν όποια στοιχεία επιθυμούσαν και να προβούν σε διασταυρώσεις ώστε να μην μπαίνει ένας ολόκληρος κλάδος σε νέες περιπέτειες».

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1