Η PSA PEUGEOT CITROEN παρουσιάζει τον Hybrid Air κινητήρα

Καταχώρηση 2013/01/26

PSA Peugeot Citroen Hybrid Air powertrain (2)

H PSA Peugeot Citroen μαζί με τη νέα πλατφόρμα EMP2 παρουσίασε τον Hybrid Air κινητήρα, ο οποίος θα περάσει στη παραγωγή το 2016.........

 

Η PSA περιγράφει τον κινητήρα αυτό ως ένα σημαντικό βήμα προς τη κατεύθυνση των αυτοκινήτων που θα καταναλώνουν μόλις 2 λίτρα/100 χλμ. Αποτελείται από έναν βενζινοκινητήρα, ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα, ενός υδραυλικού μοτέρ και ενός αυτόματου επικυκλικού κιβωτίου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανακοίνωσε η PSA εκτός του ότι ο κινητήρας έχει τρεις τρόπους λειτουργίας, μόνο χρήση βενζίνης, μόνο χρήση αέρα και κοινή χρήση και των δύο.

PSA Peugeot Citroen Hybrid Air powertrain (3)

Η τεχνολογία αυτή αν τοποθετούνταν στα Peugeot 208 και Citroen C3, αυτά θα είχαν μέση κατανάλωση 2,9 λίτρα/100 χλμ και μόλις 69 γρ/χλμ εκπομπές CO2. Επιπλέον το σημαντικότερο είναι ότι όταν αυτά τα αυτοκίνητα κινούταν μέσα στη πόλη, θα μπορούσαν να είναι αυτοκίνητα με μηδενικές εκπομπές στη λειτουργία Air mode.

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, η PSA έχει βάλει ως στόχο να περάσει το σύστημα αυτό στην αγορά έως το 2016, εξοπλίζοντας μοντέλα της B κατηγορίας.

 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1