¨Πράσινο φως¨στην μετατροπή οχημάτων σε φυσικό αέριο.

Καταχώρηση 2014/05/31

Με πρόσφατη απόφαση του υφυπουργού Μεταφορών, θεσμοθετείται επισήμως η δυνατότητα μετατροπής των κυκλοφορούντων οχημάτων, ώστε να λειτουργούν και με φυσικό αέριο.

 

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δίνει νέα ώθηση στην αγορά φυσικού αέριου, καθώς με πρόσφατη απόφαση θα είναι δυνατή η μετατροπή ενός αυτοκινήτου ώστε να λειτουργεί και με φυσικό αέριο. Θυμίζουμε ότι έως σήμερα η χρήση οχημάτων με φυσικό αέριο επιτρεπόταν μόνο όταν αυτά έφεραν αντίστοιχο σύστημα από το εργοστάσιο κατασκευής τους. 


Το υπουργείο τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του: «Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία αποτελούσε πάγιο αίτημα των πολιτών, σε συνδυασμό και με την δυνατότητα κατασκευής αμιγών ή μικτών πρατηρίων πώλησης φυσικού αερίου, ολοκληρώθηκε όλο το κανονιστικό πλαίσιο της εισαγωγής του φυσικού αερίου στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Ελλάδα».

Αν και αναμένουμε τις επόμενες ημέρες περισσότερες διευκρινήσεις από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα προβλέπεται η τοποθέτηση συστημάτων φυσικού αερίου σε κυκλοφορούντα οχήματα από συνεργεία που θα φέρουν την απαραίτητη πιστοποίηση και ο έλεγχος καλής λειτουργίας του θα βεβαιώνεται από τα ΚΤΕΟ. Δηλαδή ότι ισχύει και για τις εγκαταστάσεις συσκευών καύσης υγραερίουστα οχήματα.

Η εξέλιξη αυτή, όπως είναι φυσικό, θα οδηγήσει και στην αύξηση του αριθμού των πρατηρίων που διαθέτουν φυσικό αέριο, κάτι που βρίσκεται άλλωστε και στα άμεσα πλάνα της ΔΕΠΑ.
 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1