Τι μπορεί να κάνει ο ανταγωνισμός απέναντι στο νέο μικρό SUV της PEUGEOT?

Καταχώρηση 2013/01/11
Τι μπορεί να κάνει ο ανταγωνισμός μπροστά στο νέο μικρό SUV της Peugeot;
 
Όταν η Peugeot αποφασίζει να βάλει στη γκάμα της ένα μικρό SUV, ο ανταγωνισμός πρέπει να τρέμει. Και με τα πρώτα στοιχεία του νέου μοντέλου της, του 2008, να κάνουν....
....το γύρω του ίντερνετ, μάλλον έτσι πρέπει. Εσείς τι λέτε;
Το 2008 είναι η εκτός δρόμου έκδοση του 208. Απέναντί του θα βρει τουλάχιστον τρία μοντέλα, το Nissan Juke, το Mini Countryman και το Opel Mokka. Το βασικότερο πλεονέκτημα του 2008 είναι ότι πατάει πάνω σε ένα από τα καλύτερα μικρά μοντέλα της αγοράς. Βασίζεται στα μηχανικά μέρη του 208 και προσθέτει αυξημένες διατάσεις και διαφοροποίηση στο στιλ.

Αν και τα πρώτα στοιχεία είναι ακόμη λίγα, το μοντέλο που εμφανίστηκε ως πρωτότυπο στην έκθεση του Παρισιού που πέρασε, τώρα έχει την τελική μορφή παραγωγής που θυμίζει αμέσως ότι ανήκει στην οικογένεια του 208. Από εκεί δανείζεται τη σχεδίαση, ειδικά στο εμπρός και πίσω μέρος, με αλλαγές κυρίως στην κάθετη πίσω πόρτα και το μήκος. Αυτό φτάνει τα 4,14 μέτρα που σημαίνει ότι οι χώροι πλέον ανταγωνίζονται μικρομεσαία μοντέλα, με επιπρόσθετη την πρακτικότητα ενός SUV.

Επειδή όμως το ζουμί της κατηγορίας είναι στα μοτέρ, εκεί είναι και που η Peugeot έχει το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Γιατί θα προσφέρει το ολοκαίνουργιο τρικύλνιδρο μοτέρ 1,2 λίτρων με τούρμπο στα 110 άλογα, ενώ πιο πάνω θα υπάρχει το κορυφαίο 1.600άρι τούρμπο που μοιράζεται με το Mini στα 156 άλογα.  Από πλευράς ντίζελ, τέλος, το καλύτερο ίσως 1600άρι της αγοράς που φοράει μια σειρά αυτοκινήτων από διάφορες μάρκες αλλά μόνο η Peugeot συνδυάζει με υβριδικά στοιχεία στις εκδόσεις e-HDI, θα προσφέρεται και στο 2008 με ισχύ στα 92 και 115 άλογα. 

Το 2008 θα βάλει την Peugeot σε μία κατηγορία που είναι ανοιχτή σε όλους τους κατασκευαστές, μια «τρύπα» που ψάχνουν οι Γάλλοι ώστε να επεκταθούν σε αυτοκίνητα που παραδοσιακά παράγουν με επιτυχία.

Μπορεί λοιπόν να σταθεί απέναντι σε μια τέτοια πρόταση ο ανταγωνισμός; Με τέτοια σχεδίαση, μηχανικά μέρη και κινητήρες δεν είναι το 2008 η καλύτερη πρόταση στην κατηγορία των μικρών SUV; Μέχρι να δούμε περισσότερα στοιχεία, τι λέτε; 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1