Νέο PEUGEOT 208 GTi 30th

Καταχώρηση 2014/06/26

Η Αυτοκινητοβιομηχανία με σήμα το Λιοντάρι  παρουσίασε το Peugeot 208 GTi 30: μια ριζοσπαστική εκδοχή των 208 GTi, το οποίο αναπτύχθηκε από την Peugeot Sport και η οποία  παίρνει τη μαγική φόρμουλα του R 308 και RCZ: το project , ένα 1.6 e-THP με 208 hp και τροποποιημένο σασί,  διαθέτει Torsen διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης ...

 PEUGEOT 208 GTi 30th

Εδώ και ένα χρόνο, ο Maxime Picat, διευθύνων σύμβουλος της Peugeot, μας είχε πει  κατά τη διάρκεια της αποκλειστική συνέντευξη μας ότι μια πιο ριζοσπαστική εκδοχή των Peugeot 208 GTi είχε προγραμματιστεί, και θα τιμήσει τα Peugeot 205 GTi να με αφορμή την επέτειο των 30 ετών ...

 

Σήμερα, μετά από περισσότερα από 10 000 αντίτυπα 208 GTi σε λιγότερο από ένα έτος κυκλοφορίας του, το Peugeot 208 GTi λανσάρει τελικά την 30th έκδοση, στο Goodwood Festival of Speed 2014! Για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των οπαδών που ήθελαν μια πιο ριζοσπαστική έκφραση των 208 GTi, αυτή η ειδική περιορισμένη έκδοση "30" αναπτύχθηκε από την Peugeot Sport, η οποία έβαλε όλη τη γνώση της σε ότι έχει να κάνει  με αυτοκίνητα παραγωγής  όπως ακριβώς και με το Peugeot RCZ R.

 

Κοιτάξτε το επίπεδο, το Peugeot 208 GTi 30 διακρίνεται από το μοναδικό χρώμα του: ένα ειδικό επικαλυμμένο σε υφή μαύρο ματ χρώμα, έρχεται σε αντίθεση με το έντονο κόκκινο βερνίκι από το πίσω μέρος, με μια λοξή τομή ελεύθερη σύμφωνα με τον  τελευταίο σχεδιασμό εμπνευσμένο από  την Μάρκα .Πολλά στοιχεία επίσης με μαύρο ματ, όπως η μάσκα, οι καμπύλες των προβολέων  ομίχλης,   τα πτερύγια  και  οι προεκτάσεις μαρσπιέ, εμπνευσμένα  από τα 205 GTi. Για όσους αναζητούν περισσότερη ιδιωτικότητα, να είστε σίγουροι, το "30" θα  είναι επίσης διαθέσιμο και  με πιο συμβατικά χρώματα: λευκό μαργαριταριών και Pearl Red Rubi!

 

Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα πολύ σπορ εσωτερικό, με διακόσμηση σε μαύρη λάκα με κόκκινη γραμμή (αντί για κλίση κόκκινη του  208 GTi), συμπεριλαμβανομένων των οπίσθιων θυρών. Τα πατάκια είναι  κόκκινο, και θα συναντηθούν στο μπροστινό μέρος με δύο καθίσματα bucket που υπογράφει  ειδικά η Peugeot Sport, ντυμένα  με Alcantara, μαύρο PET με κόκκινες ραφές και ένα μαύρο πλέγμα διάχυτο  με κόκκινο. Με τον αριθμό «208 GTi 30" στην πλάκα της οροφής σε αποκλειστικότητα για  αυτή την  επετειακή έκδοση.

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1