ΝΕΟ PEUGEOT 108

Καταχώρηση 2013/09/15

 

Είναι το νέο Peugeot 108!

Ο αντικαταστάτης του Peugeot107 θα βγει στις αγορές στις αρχές του 2014.Στις φωτογραφίες το βλέπουμε από κάποιες δοκιμές του στην Ισπανία.

 

Το νέο Peugeot 108 θα βασιστεί στην ίδια βιομηχανικά εταιρική σχέση που ενώνει το τρέχον Peugeot 107, Citroen C1 και Toyota Aygo. Το Peugeot 108 θα είναι το μόνο από τα τρία που θα  αλλάξει το όνομά του, αφού από 107 θα ονομαστεί 108″......

 

Θα μοιράζεται την ίδια γραμμή με το Citroen C1, και οι κινητήρες που θα φορεθούν θα είναι οι νέοι τρικύλινδροι του γκρουπ PSA.Στο εσωτερικό μάλλον δεν θα ακολουθηθεί η νέα σχεδιαστική γραμμή της PEUGEOTμε το μικρό τιμόνι και τον πίνακα οργάνων πάνω από το τιμόνι αλλά θα υπάρχει μια πιο απλή συμβατική σχεδιαστική γραμμή. Η ποιότητα κατασκευής  θα είναι λογικά ανώτερη του προκατόχου όπως και οι διαθέσιμοι χώροι.

Το νέο Peugeot 108 θα παρουσιαστεί επίσημα στις αρχές του 2014. Ως εκ τούτου πολύ σύντομα θα μιλήσουμε πάλι για το μελλοντικό μικρό αυτοκίνητο πόλης  της μάρκας  με το  λιοντάρι στο καπώ!

 

 

 

 

 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1