Ισχύς 875 PS στην διάθεση του Loeb!

Καταχώρηση 2013/04/23

Με αναλογία βάρους/ισχύος 1:1 και αεροδυναμικά βοηθήματα από το… διάστημα, το Peugeot 208 Τ16 Pikes Peak αναμένεται να «εξαφανιστεί» στις 30 Ιουνίου, στη θρυλική ανάβαση.Οι Γάλλοι έδωσαν στη δημοσιότητα τα οριστικά τεχνικά χαρακτηριστικά του «πυραύλου» που ετοίμασαν για τον Σεμπαστιάν Λεμπ.

Η Peugeot επιστρέφει λοιπόν στην ανάβαση του Pikes Peak μετά από 24 χρόνια, θέλοντας να επαναλάβει τις νίκες του 1988 και του 1989, με τους Άρι Βάτανεν και Ρόμπι Άνσερ να κάθονται αντίστοιχα στο τιμόνι του 405 T16....

..Στην καρδιά του 208 Τ16 βρίσκεται ένας bi-turbo V6, τοποθετημένος στο κέντρο και προς τα πίσω. Αποδίδει από 3,2 lt. την εκπληκτική τιμή των 875 PS! Εξίσου εκπληκτικό είναι το βάρος των 875 kg, που οδηγεί στην αναλογία του 1:1.

Η τετρακίνηση και τα αεροδυναμικά βοηθήματα με τη θηριώδη πίσω αεροτομή πλάτους 2 m (από το Peugeot 908 των 24 Ωρών του Le Mans), θα αναλάβουν να διατηρήσουν το ειδικά τροποποιημένο 208 πάνω στην ασφάλτινη διαδρομή των 19,9 km. Η Peugeot Sport ανακοινώνει τελική ταχύτητα 240 km/h και επιτάχυνση που κάνει τα μονοθέσια της F1 να «κοκκινίζουν»: 0-100 σε 1,8 sec και 0-200 σε 4,8 sec! Το κιβώτιο που επελέγη είναι σειριακό 6 σχέσεων, με paddles πάνω στο τιμόνι.

«Οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες χάνουν 1% της ισχύος τους για κάθε 100 m μεγαλύτερο υψόμετρο», παρατήρησε ο διευθυντής της Peugeot Sport Μπρούνο Φαμέν, δικαιολογώντας την επιλογή του V6 με τα δύο turbo. Το σημείο εκκίνησης στα βουνά του Κολοράντο βρίσκεται στα 2.865 m και του τερματισμού στα 4.301 m. Η ανάβαση Pikes Peak διεξήχθη για πρώτη φορά το 1916 και περιλαμβάνει 156 στροφές.

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1