Έτοιμα τα Peugeot 2008DKR για το 38ο Ράλι Ντακάρ

Καταχώρηση 2015/12/18

Έτοιμα τα Peugeot 2008DKR για το 38ο Ράλι Ντακάρ το οποίο θα ξεκινήσει από το Buenos Aires της Αργεντινής στις 2/1 θα ολοκληρωθεί στο Rosario στις 16/1.

 Έτοιμα τα Peugeot 2008DKR για το 38ο Ράλι Ντακάρ

 Η Peugeot αποκάλυψε.....

....το νέο off-road αγωνιστικό της, με το οποίο η “dream team” των Sebastien Loeb,Carlos Sainz, Stephane Peterhansel και Cyril Despres θα αγωνιστεί στον 15ήμερο σκληρό αγώνα σε Αργεντινή και Βολιβία τον ερχόμενο μήνα.

Το 2008 DKR του 2016, με τα νέα χρώματα της Red Bull, δείχνει ακόμα πιο «κακό» από το περσινό, καθώς είναι φαρδύτερο κατά 167 mm (τώρα στα 2.200 mm), χαμηλότερο κατά 118 mm (στα 1.794 mm) και μακρύτερο κατά 185 mm (στα 4.284 mm).

Όμως, παρότι έχει μακρύνει, οι πρόβολοι εμπρός και πίσω είναι τώρα πιο κοντοί, αφού το επιπλέον μήκος έχει πάει στο μεταξόνιο, που μεγάλωσε κατά 200 mm και έφτασε τα 3.000 mm!

Οι νέες διαστάσεις έχουν αλλάξει σημαντικά την κατανομή του βάρους, ενώ η τοποθέτηση των εφεδρικών τροχών στα πλάγια χαμηλώνει το κέντρο βάρους και βελτιώνει τη συμπεριφορά στο δρόμο.

Για να αντισταθμίσει το επιπλέον βάρος από την αύξηση των διαστάσεων, το νέο αγωνιστικό φοράει τώρα μονοκόμματους τροχούς από μαγνήσιο αντί για τις διαιρούμενες αλουμινένιες που φορούσε το προηγούμενο. Τα λάστιχα της Michelin είναι των ίδιων διαστάσεων με πριν, 37/12,5 x 17, αλλά είναι τώρα ελαφρύτερα.

Έτοιμα τα Peugeot 2008DKR για το 38ο Ράλι Ντακάρ

 

Ο κινητήρας V6 3.2 τουρμποντίζελ έχει κερδίσει 10 ίππους και 21,6 kgm ροπής, φτάνοντας τους 350 ίππους και τα 81,6 kgm, με τη μέγιστη ροπή να αποδίδεται τώρα σε σημαντικά χαμηλότερες στροφές.

Το 2008 DKR παραμένει πισωκίνητο, με κατά μήκος τοποθετημένο σειριακό κιβώτιο 6 σχέσεων και αεριζόμενα δισκόφρενα 355 mm εμπρός-πίσω.

Το νέο Peugeot φοράει «με καμάρι» τα χρώματα όλων των χορηγών του για το Dakar, ενώ η σκεπή είναι βαμμένη ασημί για πρώτη φορά, ώστε να αντανακλά τις ακτίνες του ήλιου το καυτό αργεντίνικο καλοκαίρι όπου η θερμοκρασία μπορεί να ξεπεράσει τους 50 βαθμούς.

Ο διευθυντής της Peugeot Sport, Bruno Famin, δήλωσε: «Αν το αυτοκίνητο πάει όσο καλά δείχνει στο μάτι, τότε θα κάνουμε μια πολύ δυνατή εμφάνιση. Ξέρουμε ότι τα αυτοκίνητά μας θα τραβήξουν τα βλέμματα στο Dakar. Τώρα επαφίεται σ’ εμάς ως ομάδα να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο».

Έτοιμα τα Peugeot 2008DKR για το 38ο Ράλι Ντακάρ

Το 38ο Ράλι Dakar θα ξεκινήσει από το Buenos Aires της Αργεντινής, το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, και θα τερματίσει στο Rosario της ίδιας χώρας στις 16 του ίδιου μήνα, αφού ολοκληρώσει μια σκληρή διαδρομή 10.000km διασχίζοντας κατά πλάτος ολόκληρη τη Νότια Αμερική.

   

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1