Έρχεται την άνοιξη το Peugeot 2008

Καταχώρηση 2012/12/28

Με βασικά ατού την εμφάνιση και τους σύγχρονους κινητήρες, το μικρό crossover της Peugeot θα εισέλθει το 2013 σε μία διαρκώς αναπτυσσόμενη κατηγορία, όπου θα αναμετρηθεί με μοντέλα όπως τα Nissan Juke και Opel Mokka.Όλα δείχνουν ότι η παγκόσμια πρώτη της έκδοσης παραγωγής θα γίνει τον Μάρτιο στη Γενεύη και οι πωλήσεις θα αρχίσουν λίγους μήνες αργότερα.

Αν συγκρίνουμε την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία με αυτές του πρωτότυπου 2008 Concept (παρουσιάστηκε από την Peugeot το Σεπτέμβριο στο Παρίσι), τότε οι διαφορές του μοντέλου παραγωγής δεν θα είναι σημαντικές. Θα εντοπίζονται στα εμπρός φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, ενώ κύριο γνώρισμα θα είναι η νέα εταιρική μάσκα της γαλλικής εταιρείας. Παράλληλα θα διατηρηθούν τα πίσω φώτα, σχήματος «C».

Με μήκος 4,14 m, το 2008 θα μπορεί να φιλοξενεί τέσσερις επιβάτες και τις αποσκευές τους. Σημαντικότερη παρουσία στη γκάμα των κινητήρων θα είναι αυτή του υπερτροφοδοτούμενου 1.2 βενζίνης, με ισχύ στα 110 PS. Η πιο οικονομική στην κατανάλωση έκδοση θα εξοπλίζεται με τον diesel, 1.6 e-HDi. Οι τιμές του νέου 2008 στη Γαλλία αναμένεται να ξεκινούν από το επίπεδο των 17.000 ευρώ.

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1