Επίσημη Παρουσίαση για το PEUGEOT 2008

Καταχώρηση 2013/02/18

 

Τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και φωτογραφίες από το εσωτερικό του μικρού της SUV, έδωσε στη δημοσιότητα η Peugeot. Το 2008 θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη την άνοιξη και θα προηγηθεί η πρεμιέρα για το κοινό τον Μάρτιο στη Γενεύη.Το μήκους 4,16 όχημα ελεύθερου χρόνου δε διατίθεται με τετρακίνηση, η απόσταση όμως των 16 cm από το έδαφος και το σύστημα Grip Control του εξασφαλίζουν δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Ο χώρος των αποσκευών έχει ικανοποιητικό όγκο για τα δεδομένα της κατηγορίας με 360 lt.

Θα υπάρχουν εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας τόσο με βενζινοκινητήρα όσο και με diesel. Βασικός κινητήρας βενζίνης είναι ο 1.2 VTi 82 PS, ο οποίος με 5τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και start/stop εκπέμπει 99 g/km. Με το μηχανικό κιβώτιο οι εκπομπές CO2 είναι στα 114 g/km. Ο τρικύλινδρος κινητήρας κυκλοφορεί και σε δύο εκδόσεις με turbo και σύστημα start/stop. Ο e-THP αποδίδει 110 PS και συνδυάζεται με 5άρι μηχανικό κιβώτιο (104 g/km), ενώ με τα 130 PS το χειροκίνητο κιβώτιο είναι 6 σχέσεων (109 g/km). Στις επιλογές υπάρχει και ο γνωστός 1.6 VTi με απόδοση 120 PS.

Στη βάση της γκάμας των diesel βρίσκεται ο 1.4 HDi με 68 PS (104 g/km). Ακολουθούν ο 1.6 e-HDi 92 PS σε δύο εκδόσεις (με αυτόματο 6τάχυτο κιβώτιο εκπέμπει 98 g/km και με μηχανικό 103 g/km) και ο 1.6 e-HDi 115 PS, με χειροκίνητο κιβώτιο και εκπομπές CO2 στα 106 g/km.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1