Εκδόσεις Crossway για τα PEUGEOT 2008 και 3008

Καταχώρηση 2014/07/17

  

Η Peugeot στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο θα παρουσιάσει τις ειδικές εκδόσεις Crossway των 2008 και 3008. Το 2008 Crossway βασίζεται στην έκδοση εξοπλισμού Allure, φορά γκρι ματ ζάντες αλουμινίου 17″,φιμέ παράθυρα, σηματάκια πυξίδας στις μπροστινές πόρτες, σύστημα πλοήγησης, LED φωτισμό στον πίνακα οργάνων, Alcantara επενδύσεις με κόκκινες ραφές και το σύστημα Grip Control. Μηχανικά προσφέρεται με τον 1.600αρη VTi 120, τον 1.600αρη e-HDi 92 και τον 1.6000αρη e-HDi 115 και στη Γαλλία ξεκινά από τις 21.550 ευρώ........ συνέχεια

 

Από την άλλη, το Peugeot 3008 Crossway διαθέτει βοηθό παρκαρίσματος, το WIP Nav Plus σύστημα πλοήγησης, δερμάτινες και Alcantara επενδύσεις με χάλκινες ραφές, head-up display, νέα πατάκια με μοτίβο από πυξίδα και αλουμινένια μαρσπιέ. Στον πρόσθετο εξοπλισμό υπάρχουν μεταλλικοί και περλέ χρωματισμοί, κάμερα οπισθοπορείας, και το σύστημα Grip Control. Θα είναι διαθέσιμο με τον 1.600αρη HDi 115 κινητήρα, τον 1.600αρη e-HDi FAP 115 και τον 2.0-λιτρο HDi 150 και στη Γαλλία θα ξεκινά από τις 30.800 ευρώ.

Βιβλιοθήκη εικόνων

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1