Η AUDI φέρνει τον αυτόματο πιλότο πιο κοντά

Καταχώρηση 2015/04/11

Ο γερμανός υπουργός Μεταφορών, Αλεξάντερ Dobrindt, δοκίμασε  ένα Audi A7 με αυτόματο πιλότο.

 

Το πρωτότυπο λειτούργησε άψογα, δεδομένου ότι οδηγήθηκε σε ένα ειδικό τμήμα της Autobahn A9 που θα χρησιμεύσει ως «πεδίο δοκιμών για το δικτυωμένο αυτοκίνητο του μέλλοντος."

Ο Dobrindt παρατήρησε «Η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να αναλάβει καθήκοντα από τον οδηγό και να παρέχει αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Ο μακροπρόθεσμος στόχος είναι να έχουμε εντελώς δικτυωμένους  δρόμους. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση και η ρύπανση του περιβάλλοντος θα μειωθεί, η οδική ασφάλεια αυξάνεται με και η υποδομή που χρησιμοποιείται για την βέλτιστη απόδοση ". Είπε επίσης ότι «αυτοκινητοβιομηχανία μας διαθέτει τα πιο ελκυστικά προϊόντα στον κόσμο. Στόχος μας πρέπει να είναι να παραμείνει ένας παγκόσμιος ηγέτης, μεταξύ άλλων και για αυτοματοποιημένη οδήγηση."

Ενώ η Audi συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές σε πιλοτικά το σύστημα οδήγησης τους - η οποία θα επιτρέψει το αυτοκίνητονα κινείται σε ταχύτητες μεταξύ 0-65 km / h (μηδέν έως 40,4 mph) -  το σύστημα θα πρέπει να προσφέρονται στο επόμενης γενιάς Α8 ξεκινώντας στις αρχές του 2017.

Πηγή: Audi

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1