Αποκάλυψη για το Νέο μικρό SUV της PEUGEOT

Καταχώρηση 2013/01/05

Αποκάλυψη: Το μικρό SUV της Peugeot

Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του 2008 και το NewsAuto.gr παρουσιάζει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μικρού SUV πριν τις ανακοινώσεις από την Peugeot. Ο εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο στη Γενεύηκαι θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από την ερχόμενη άνοιξη.

Όπως φαίνεται και από τις επίσημες φωτογραφίες, οι ομοιότητες του αυτοκινήτου παραγωγής με το πρωτότυπο 2008 Concept είναι μεγάλες. Έχουν διατηρηθεί η μάσκα, το καπό, τα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω (με ελάχιστες αλλαγές), ενώ αλλάζουν οι προφυλακτήρες και οι ράγες οροφής. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών βρίσκονται στη συμβατική θέση και όχι κρυμμένες στην τρίτη κολώνα.

Το μήκους 4,14 m 2008 θα διατίθεται κατά την περίοδο του λανσαρίσματός του με τέσσερις κινητήρες. Βασικός είναι ο 3κύλινδρος 1.2 turbo, ο οποίος  αποδίδει 110 PS. Τη γκάμα θα συμπληρώνουν ο γνωστός 1.6 THP με 156 PS και οι δύο diesel 1.6 e-HDi, απόδοσης 92 και 115 PS. Οι τιμές του νέου 2008 αναμένεται να ξεκινούν στη Γαλλία από το επίπεδο των 17.000 ευρώ.

 

 

Επισκευές αξόνων

 

 

 

 

 

 

 Επισκευάζουμε άξονες σε Peugeot & Citroen

Πακέτα Service 

 

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε πακέτα συντήρησης για όλα τα οχήματα της αγοράς και όλες τις μάρκες

Ανταλλακτικά παντός τύπου

 

 

 

 

 

 Προσφέρουμε ανταλλακτικά για όλα τα οχήματα της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

   

Σχετικά με εμάς

Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στο πιο φιλικό περιβάλλον.

Μέσα σε έναν υπερσύγχρονο χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής  όλων των συστημάτων για όλα τα αυτοκίνητα της αγοράς και όλες τις μάρκες. 

Διαγνωστικός Έλεγχος ηλεκτρονικών συστημάτων κινητήρα, έλεγχος ABS, ESP καθώς και έλεγχος Αερόσακων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προγράμματα τελευταίας γενιάς. 

Κάρτες καυσαερίων για τα οχήματα σας καθώς και προέλεγχος ΚΤΕΟ. 

Παρέχουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλους τους τύπους και τις μάρκες αυτοκινήτων της αγοράς σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. 

Υπηρεσίες

Συντήρηση & επισκευή οχημάτων

Φανοποιείο 

Ασφάλειες οχημάτων

Ανταλλακτικά 

Πωλήσεις αυτοκινήτων

    

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?

UA-36959577-1